264806.jpg

Nonni. Alkaa pikku hiljaa helpottaa toi aikaerosta johtuva rasitus. Sehän on kauheen yleistä, että ihmisten biorytmi sekoaa aikaerojen takia. Hollannissa on tunnin aikaero. Enny just muista että kumpaan suuntaan se olikaan.
Tänään juhlistamme Piken uutta tekohammasta! Jee! Pikehän on tosi tapaturma-altis. Siltä esim. murtu jalka kun se viikkas lakanoita selvinpäin. Onneks mä en ole kertonu sille, että Saimi Nousiainen on sanonut, että naisten pitää aina käyttää vähintään kaheksan sentin korkoja. Siis myös kännissä. Pike ei tiedä tästä, joten se kulkee tarralenkkareissa.
Ei oo muuten toi Saimi selvästikään matkustellut, ei ainakaan Hollannissa, koska se on sanonut, että suomalaiset ei osaa pukeutua. Amstelramissa kaikki kulkee fleesessä ja froteehousuissa. Yhellä muijalla oli tuulipuvun housut ja valkoset puutsit, niihin oli kirjailtu vaaleanpunaisia kukkia. Että jättäkää Saimin jutut omaan arvoonsa.
Onneks talvet on leudompia nykyään, lapsia tuskin pakotetaan käyttämään karvalakkia?! Sattuuko kukaan tietämään, miltä tuntuu, kun kaikilla muilla on hieno kettulakki, jossa on häntä ja itsellä rantapallon kokoinen supikoiralakki? Miltä tuntuu olla jättipää kaikkien ketunhäntien joukossa?