282799.jpg
Hepulis! Tänään on sit frendien häät, mahtavaa et joku vielä menee naimisiin, koska luvassahan on ilmasta, tiätte varmaan mitä. Kauhee tsäkä mulla just tänä syksynä, joka viikonloppu hirveet säästöt. Paitti eilen kun toi yks mun hyvä frendini Mokke Järvinen (nainen, vaiks tommonen nimi) pyys mua pisselle ja halus Kettuseen, joka on nimikkopupini Kalliossa, pisse 4 euroo jotain. Tää Mokke Järvinen kun on sitä parempaa väkeä, töissä kattokaas Seiskassa. En tiiä mitä se siellä tekee, ehkä jotain toimistohommia. Mut Seiska on Seiska, ei tiä koskaan vaiks Moken ansiosta pääsis Kääk-juoruihin taikka etusivulle.
Noo, siin me sit parannettiin maailmaa taas, tai en tiä, yritin puhuu tost Matin ja Susanin erosta ni Mokke sano et "ei mua paskaakaan kiinnosta puhuu mistään ajankohtasuuksista, et ainut mikä kiinnostaa on fetissit". Se tietää niistä kaiken ja kohta mäkin. No sit kysyin et mitä aiot jouluna ni se sano et katon pornoa tonttulakki päässä. Pyys mua mukaan. Sillä näkyy kaikki kanavat. No mää että mun täytyy kyllä selvittää et mitä on ruokajuomana tänä jouluna siel veljeni Huukon ja sen muijan Sirpan luona. Jos on väkevii myös, ni sit meen sinne muutamaks tunniks. Kyl sen meiningin kännissä kestää.
En tiiä pitäskö ittekki joskus mennä naimisiin, et onkse sit niinku kivaa tai silleen. Ja sit vois erota, niin tietäs et miltä sekin tuntuu, et onks niinku erilaista erota avioliitosta kuin avoliitosta. Se kyl kuulostas niin paljon hienommalta kun haukkuis ex-aviomiestä kuin et jos haukkuu ex-poikaystävää.
No joo, pitää lähtä laittaan paplarit ja ettiin pari taskumattia, ei voi koskaan tietää, jos siel häissä ei meekkään ne kaikki juomat ni sieltähän voi ottaa sit messiin vähän liköörii. Palataan astioille, teitseille myös upeeta viikonloppuu!