290209.jpg

Olin tos noin Tuntematon Potilas pari päivää!

Joo, näin käy ihmisen, kun lääkäri väittää et kipee oot. Tuli heti kaikkii vaivoja. Mut nyt tuli verikokeitten tulokset, ja ne todisti, et mää olen ihan huippukunnossa! Huippu-urheilijakunnossa suorastaan, sanoi Tupu. Tupuhan tulevana doktorina halus tarkistaa ne kokeitten tulokset. Oli toi hemoklopiinikin 145. Tupu oli et mitää sää Eke syöt. Mää että no eineksistä menee melkeen kaikki, feivörittii on maksalaatikko ja sit pakastetonnikalapitsat. Sit niinku joskus kun kokkaan, niin silloin kiehautan makaroonia. Siihen sit vaan ketsuppii. Et en mää sit oikeen muuta. Ja kolesteroliarvot mul on kaikki niinku parhaat mitä voi olla. Et mun kandeis kirjottaa myös joku ruokaopas, et mitä syyä, et pysyy terveenä.

Eilen oli ne Linnan pileet, mulhan on yks frendi Tellu, joka käy töissä yhtenä yönä per vuosi ja se on just tuol Linnassa tiskaamassa. Eli tänään mää saan tuliaisena sieltä suppilovahveropiirakoita ja muita eväitä. Ne tiskaajat ja muut saa sit ku nää juhlijat on lähteny ni ottaa niitä loppuja eväitä. Joskus mul on niin hyvä tsäkä, et Tellu tuo myös siitä poolia. Saa nähä tuoko tänä vuonna.

Sinne Linnaanhan näytti olevan hirveet jonot, vähänkö Hakaniemen Alkoon tiistaina. Miettikää et viinakauppaan piti jonottaa sisään! Kymmenen metrin jono ja sama sit pois lähtiessä. Kyl tonne Linnaanki jos jonottas nii joutus ottaan oman pullon käsveskaan. Ei kai kukaan jaksa tollasta jonotusta selvinpäin. Mää mietin eilen, et mitä jos mää ja mun frendit saatas sinne kutsut. Epistä muuten et ei olla saatu.

Just otettas viimisiä huikkia siin ennen kättelyy ja sit se selostaja sanois: "Ja tässä on Erja Kettunen, hän on työtön lähihoitaja Kalliosta ja hänen perässään Pike, siivoojatar ja Eken frendi. Siis lievän upeet puvut! Piken iltapuku on hankittu Hämeentien Uffin "kaikki vaatteet neljä euroa -päiviltä" ja Erjan upea luomus on löytö Lähetystorin "tästä kaikki ilmaiseksi -tangosta." Siis vähänkö ihanat. Erjan seurassa myös hänen työvoimamuijansa Eila Hakala, hänen pukuansa koristaa lukuisat työvoimatoimiston logot. Työtönhän ei voi tulla näihin pileisiin ilman työvoimatoimiston edustajaa, sillä ei voi koskaan tietää, jos vaikka sattuisi tulemaan kutsu työhaastatteluun. Ja täällä Linnassa on niin kova meteli, että työtön ei välttämättä kuule kännykkäänsä. Siksi on parempi, että Eila Hakala on mukana, hän on laittanut värinähälytyksen päälle ja puhelimen rintaliiveihin.

Ja nyt saapuu lisää Eken frendejä .Tämä herra tässä on Tila-Eija, lievästi vasenkätisten -yhdistyksen puheenjohtajatar. Hänen frakkinsa on tehty ruudullisesta flanellista, erittäin tyylikäs valinta. Tila-Eijan perässä tulee mies, joka on jo tämän vuoden aikana siirrellyt kiviä huimat 1,5 miljoonaa kiloa! Miettikää! Tätä miestä, Pertsu Koota, ei siis turhaan sanota "kivimieheksi". Ja kuten kivimiehen tyyliin sopii, on hänen vaativaa disainia edustavaan frakkiinsa upotettu tuhansia pikkukiviä. Nämä pikkukivet on poimittu Karhupuistosta vuosina 2005 ja 2006.

Herrojen perässä sitten lisää naiskauneutta, nyt pressaa kättelee Kielo,marsunharrastajat klubin emäntä, ja ooh miten pritneyspiersmainen iltapuku!  Puvun kaula-aukko on antava, ja kuten näette, Kielolla on aikas laajat rinnat. Puku on hankinta Kiinasta, siksi siinä on hieman niukahkosti materiaalia. Onneksi pakarat on verhottu mustilla sukkiksilla, ettei vaan pääse käymään pritneyt ja vilahda toi alakerta kesken tanssin. Tämä näky voisi olla liikaa Matti Vanhaselle, joka ei tuonut yhtään nettideittiänsä tällä kertaa näihin pileisiin. 

Nyt kättelyvuoroon pääsee Mocce, toimistotyöntekijä Seiskalehdestä, ja hän huomaavaisesti vaihtaa kännykkänsä kättelyn ajaksi vasempaan käteensä. Oisko sit Eken kans just puhelu kesken. Mocen asussa huomio kiinnittyy luksus-käsilaukkuun, noin upeita käsilaukkuja näkee todella harvoin. Käsilaukku näyttää myös hyvin onnelliselta, eli pitääkö sitten paikkaansa huhu, että Mocce ottaa yöksi laukun viereensä ja silittelee sitä. Ja kuten näette, Mocce on erittäin upeannäköinen nainen, omien sanojensa mukaanhan hän muistuttaa Aake Kallialaa, paitsi että on lyhyempi."

Et kutsuja odotellessa menee ens vuosi taas. Nymmää lähen kattoon et mitä piirakoita saan täl kertaa!