Vittu mikä pössis. tai emmä tiä. yritin vaan. Pikehän ei enää vastaa laisin puhelimeensa. Ei ehi. Pitää saunottaa marsua. Voi Viddu, kaikkee noi marsut saa aikaan. Muijalt tuli siis jo viime viikol viesti et "en ehi vastaan, saunotaan ja PIIP. Saunan ohessa siis jotain toimintaa. No joo, tiätty tollanen auttaa alkoholismiin. Ei kait siin ehi sit silleen myöskään ottaa rinkkii.

Ja en uinu S-Joel. Se oli sen verran pohjosempaa seutuu, et sielhän oli talvi. Eikä mitään marsuja lämmittämässä. Alamittasia juoppoteinimarsuja vaan. No jotain hyvää sentäs, Tori ja Patti. Pari ja Totti, TorijaPatti. Mietin vaan, että mitä on liikkunu niidenki vanhempien päässä. Että paiskataan tyttölasta tollasil nimil.

No ei o ihme, et meideki on aina (siis sillon ku oli jotain marsui, about kaheksankytluvun loppuu,yheksänkyt luvun alkuu) haistellu päänahkoja. Hesaris oli juttuu feromooneista. Päänahkojen haistelu liittyy niihin. Lukekaapa.

Lähetin Eila Hakalalle baithövei kortin tost Kurvista taas. Kirjotin siihen että "Kyllä tää juopottelukin työstä käy! terkuin Erja thö Kesälomalainen