SonMoroMORO! Astroloki Kuisma lähetti mulle vaksilla tän joulukuun horon. Ja täähän koskee siis kaikkii muitakin fisuja, et terkkui teille Kuismalta!

291653.jpg

Tämä Kala on juuri kaatunut pyörällä ja sitä vituttaa

Kalat

Fisujen joulukuu on niin tasapaksu, niin tasapaksu että.  Et jaksa nauttia edes glögin mausta koska viina ja rusinat eivät ole koskaan olleet mielestäsi mitenkään järkevä yhdistelmä. Ylipäänsä viinaa ei kannata kuumentaa. Tässä kulminoituu oikeastaan koko joulukuu kohdallasi. Hanki kotiisi pullo tai pari hyvää kirkasta (mielellään puolalaista) vodkaa. Sytytä kynttilä ja tupakki. Jos sinulla on mahdollisuus, osta sellainen pieni lelujoulupukki ja nuppineuloja. Ujuta neuloja pukkiin. Vain tällä menetelmällä voit välttyä seuraavalta episodilta, joka muussa tapauksessa näyttää vääjäämättömältä:

Kalojen Aattoilta

Joulupukki soittaa ovikelloasi. Avaat oven.

Pukki: Nomoromoro, onks tääl kilttei skidei himas?
Kalat: Ei helevetti, lähe menee.
Pukki: No mut hei kamoon, tää tekis nyt enisvei kakskyt euroo.
Kalat: Ei tämmösestä oo sovittu.
Pukki: Sovittu ja sovittu. Pitääks täs ny alkaa sopii tällast normaalii jolutsydeemii? Lahjat sulle, fyffet mulle!
Kalat: Nyt hei ihan oikeesti. Lähe kiitää.
Pukki: Onksul snadisti huono pössis? Anna ne hillot ny.

Kalat antaa pukille rahat. Pukki häipyy. Kalat soittaa Railille: "Raili! Tääl kävi jiipukki, meni hermot, se pölli multa kakskyt euroo! Mit vit mä nytteen? Monelt kuluttajasuoja aukee pyhien jälkeen? Meni meinaa viimeset rahat. Mitä mä nyt teen? Mullei oo rahaa! Voitko sä laittaa Solon kautta mulle viiskymppii? Onks missään mitään menoo? Lähetää jonnekki hei nyt meni hermo."

Raili ei voi lähteä perhejoulustaan baareihin. Kala lähtee yksin lähibaariin. Pukki on siellä! Kala saa rahansa takaisin.