297498.jpg

Ota Paavo Nortista imut ja relaa!

Huomasittexte uutisista, et mitä toi Paavo Lipponen oli klökipäissään laukonu??? Et pitäs kieltää lailla tupakkituotteiden myynti. Täs siis taas yritetään ajaa kunnon kansalaiset rikollisille poluille. Ja täs on ollu niinku muutenki ihan helvetin rankkaa, kun oon yrittäny valmistautua siihen uuteen tupakkilakiin, kun kohta siis missäänhän ei saa polttaa, niin oon harjotellu kotona sisällä polttamista. Niinku ihan laatinu semmosen päiväohjelman, jonka mukaan etenen. Et ny tähän mennes oon polttanu keittiössä, veskissä, eteisessä ja olkkarin sohvalla. Sit tosiaan synttärijuhlis testattiin et mites hommat sujuu kun tulee parikyt vierasta ja kaikki polttaa. Et oon edenny ihan jees, mut vaikein on vielä edessä eli sängyssä makoilu ja polttaminen. Et se on niinku tän "tupakoi omissa neliöissäsi" -kurssin vaikein osuus.

Kaisse täytyy muuttaa Reikkaan tai jotain. Kun eihän tupakoitsijoita enää auta täällä edes lääkärit. Kaikki on tupakin syytä, ne sanoo. Meidekin meni kerran lekuriin ja valittelin et ompa polvi pirun kipee. Et oisko lumpio irti tai jotain. Joo, sano lekuri, se on tupakin syy. Lopeta kuule polttaminen, niin noi sun vaivat loppuu. Ja sit se vielä sano, et tiiäkkö, et jokainen sun polttams aski lyhentää sun elämääs niinku tuhat päivää tai jotain. No mää sanoin sille sit, et no toihan oli helvetin hyvä kuulla, koska mää en nimittäin enää kauvaa jaksaiskaan tän kipeen polveni kans tätä maallista vaellustani.

Et pitäskö sit ihan perustaa niinku savuttomia ja savullisia kaupunkeja? Taikka ees lähiöitä. Et jos Paavo asuu Töölössä, niin Töölö ois savuton. No täähän aiheuttas esim sen, et Kivimies joutus muuttaan ja täs tapaukses mun mielestä ois kyl reiluu, et Paavo maksais muuton. No enivei, Kallio ois tietty savullinen, koska mää, Mocce ja Pike asutaan Kalliossa. Ja näisthän vois sit kansalaiset äänestää, et mikä lähiö ois savuton ja mikä savullinen. Ei tarttis niinku kenenkään lähtä omasta kotimaastaan tän takii.

Mut kyl moni varmaan joutuu ainaski Kalliosta lähteen, jos pupeis ei saa polttaa. Kalliossahan asuu nimittäin myös kunnon kansalaisia ja arvatkaa lähteeks niiltä järki, kun kaikki Porthani Pupin ja Las Vekasin VIP-asiakkaat maastoutuu siihen Karhupuistoon pussikaljoineen. Ja tarpeeks vaikeeks kun kaikki tehhään, ni jengi tosiaan dokailee kotona ja frendit messiin, tulet tupakeihin ja ruskeet auki. Sitä paitti sittenhän voi juoda pisseekin paljon enemmän, kun kaupassa se on kuiteski halvempaa ku pupis. Kenen naapurit kestää? Entäs Tokoinranta sitte? Sielhän makaa juoppoja kahen metrin välein jo nykysinkin. Kertokaa se määrä seittemällä nii onko kaunis näky? Onnex nää talvetkin on just sopivasti leudontunu, et kohtahan täällä tarkenee ihan kevyesti dokailla ja röökata puistoissa kesät talvet. Se näist pösse-teemoista tällä erää. 

Tärkeet hommat elikkäs Erjan Joulun Lukujärjestyksen laadinta kesken, ni eikös soita Eila Hakala ihan pirun kirrana. Joudun lähteen sinne, fak. Otan tost yhen pissepullon messiin, tommosen josson pukin kuva etiketissä. Et jossei muu auta, ni yritän lepyttää Eilan sillä. Palataan teemoihin! Ja ainii! Tos fotos mul on se mun uus pipo, eix oo lievän ihana toi logo?