Kauheen salakavalasti vaihtu vuas. Meide ei huomannu niinku mitään. Emmä tiä, ennii välskää noist raketeista muutenkaan. Ahistaa vaan aina ku miettii et montax pissee noilki ammutuilla raketeilla ois saanu. Pupis olin jossain vaiheessa ja tapasin siel marsun, joka kysyi et saako hän kutsuu mua Lyydiax. No mää että saat jos ostat jotain liköörii.(älkää ikinä antako marsujen kutsua teitä nimillä ilmasex!) No marsu osti samppanjaa, lipasin sen pullon aika nopskaa ni se osti sit toisen ku se ei ollu kait oikeen ehtiny maistaa siitä ekasta. Noi on just tommosii noi parempien ihmisten juomat, niinkus menevät sulavasti alas. No sit ku toinen pullo oli lipastu ni mää olin et moido ja sit tuleeki semmonen muutaman tunnin pläk-autti.

Enisvei, Kivimies tuli sit kylään, mikä oli tod mukavaa. Hän voiteli Järviseni, jotteivat ne syttyisi tuleen kun lähen Lappiin hiihtään. Puhuimme myös oudoista asioista, kuten hänestä. Kivimieshän kutsuu meidee Ninjaksi, koska hän pitää kaikenmaailman taistelutempuista joita siis osaan tosi ihanasti. (taikka siis Panu-Anneli). Enisvei, Pee-Anneli on kuiteski osa meidee, tsyykkisel tasol. No sit tuol Tenkassahan mua kutsutaan Siiri-mummoksi. Johtuu siitä, et kerran halusin niinkus marsurauhan ja pukeuduin mummoksi. Tsiisus, ette usko kuin ne marsut kävi kuumina. En tajuu. Mulloli pitkät ruskeet alkkarit ja mummojen kotimekko. Ruskee tiätty sekin. Ja harmaa peruukki. Et tää antaa toivoo siitä, et viäl pitkään on meidel menestystä tuol marsujen keskuudessa. Et jos haluutte, ni koklatkaa tota keinoo ku metsästätte marsui. Marsut arvostaa kokeneita muijii. No on mul moni muitaki lempinimii, mun äitihän kutsuu meidee nimel Elinkautinen. Joteski nii söpöö, kun mää synnyin nii se oli aatellu et voi tsiisus, tämmönen pentu sit tuli, et tää on elinkautinen hälle. Et tosta se lempinimi sit synty.

Tulin just Mocen luota, muutaman tunnin palaveerisesssiot oli siinä. Tutut teemat. Ny pitää alkaa laittaan kaikki vuoden 2006 asiat maton alle. Et siinei ole perää, et ois joteski huonoo laittaa esim ongelmii maton alle, päinvastoin, et josson paljon mattoja talossa, ni ne kandee hyödyntää. Et maton alle vaan kaikki ja lisää mattoja kaupasta jos entisten aluset on täynnä!