Tekis mieli sahata pää irti. Nää jouluvalmistelut vie järjen. Kun on vaan kaks kättä ja kuus pussii tyhjii pulloja. Tietää siis useita keikkoja Äs-markettiin. Äitiki soitti eilen, et ekkö sää ny vois edes jouluna tulla kotiin. Mää että emmää just nyt tänä vuonna pysty. No sit se oli, et sää olet ollu viimeks lapsena joulun kotona. Mää että no ei siitä ny voi siis kovin kauvaa olla, kun en oo kovin vanha vielkään. Postis tuli useita paketteja mulle ja äiti sano, et niihin ei saa kurkkia. Epistä. Tuol ne nurkassa ny huutaa, et avaa meidät avaa meidät. Et pakko kai lähtä pupiin.

Mua lähinnä nyppii se, et koko tän joulun oikee merkitys on unohdettu. Kun joulunhan pitäs olla niinku sen Tsiisuksen synttäripilepäivä. Emmä ny muista et paljon se täyttäs, mut jos mietitään vaiks jotain 50-vuotis synttäripileitä, ni miten niitä vietetään. No lahjat siis ookoo, sit poolii ja diskoon. Et mää luulen et toi Tsiisuskin haluis, et sen synttäripilepäivänä ois oikeeta piletystä.

Enisvei, mää toivon, et viimeistään nyt kaikki perheelliset menee osoitteeseen www.kaappihomovuokraus.fi. Sielt saa siis vuokraa omaan kaappinsa homon ja sit jos tulee niinku perheessä riitaa esim just aattona, ni tää homo astuu ulos kaapista ja setvii tilanteen. Kun rauha on taas maassa, kaappihomo palaa päivystämään tilanteita sinne kaappiinsa. Sit siel on myös lisäpalveluita, et jos ottaa sellasen palvelupaketin, ni tän kaappihomon voi saada mukaansa vaiks pupeihinkin. Et suosittelen. Mun yhet frendit sai just sellasen superpaketin, joulusta-juhannukseen neljän kuukauden hinnal ja lisäpalvelut siihen päälle.

Toi vuoden pimein päivä elikkäs eilinen onny sit lusittu läpi! Et hyvä me ja heipat vähäx aikaa taas.