282814.jpg
Hepulis teitsit! Metrohan on yks mun lempivälineistä. Teen aamulenkkini aina metrolla, mahtava katsella ikkunasta kun maisemat ja tunnelien seinät vaihtuu. Tänä aamuna muutin elämäni suuntaa ja hyppäsin itään menevään junaan. Vaihtelu virkistää!
Eilen olin Tikkasen kans Lepakkomiehessä. Haluan mainita hänet, koska hän lupasi lukee tätä mun plokii. Tikkanen on pändissä. Mahtavaa että jonku pändin jäsen lukee tätä! Ei varmaan ihan joka tytön plokia lue kuulkaa pändin jäsen. Jos haluutte nähdä Tikkasen, niin voin kertoa, että se pändi esiintyy 2.11, olikohan seny Espoossa. Ehkä.
Pikkusen alko taas ärsyttään, arvaatte varmaan kuka. Sirpa. Kehtas soittaa ja pyytää vahtimaan niitä pentuja, lauantai-iltana. Ois kuulemma menny veljeni kans juhlistaan hääpäivää. Mää sanoin sille, että mitäs menitte naimisiin, ei ois tätäkään lapsenvahtiongelmaa, jos oisitte jättäny menemättä. Mun täytyy alkaa nyt laatiin sellasta senssi-ilmotusta nettiin. Pike käski, koska silläkin on mies, niin se haluu että mullakin ois. Sit voitas mennä neljästään esim ens kesänä Tokoinrantaan pussikaljalle. Aion piakkoin julkaista tällä sivulla Piken poikaystävän kuvan. Sen takii ettei mul oo, niin en voi oman poikaystävän kuvaa julkaista, niin siks Piken.