283429.jpg

Joku oli epäilly tos noin, et oliks siel häissä niinku hääparii olleskaan. No täs he ovat ja pussailevat!

Mocce soitti illalla ihan innoissaan, se oli tavannu muijan joka on seukannu saman tyypin kans 11 vee! Mocce oli ihan et voiks tollanen olla mahollista. Et hän ei niinku tunne ketään, joka ois ollu kimpas noin kauaa. Se sano mulle, et aivan epätodellista, et mieti Eke, tollasii on olemassa.

No mullehan tuli pupis just tos noin yks marsu jutskaan ja mää sanoin sille heti, et mua sit odottaa oma marsu kotona. Koska Kielo on neuvonut sanomaan niin. Ne ei kuulemma niin helposti ala sit vonkaan piparii. Et jos ette haluu sitä piparii antaa, sanokaa noin. No tää miäs oli et ai jaa, kuis kauan neito on seukkaillu. No mää että hetkinen, lasketaampa oikeen ja sanoin sitte et kuule, 14 vuotta. Se oli että ou nou, tosi kauvan, et millanes miäs on sut tolleen hurmannu. Mää että kyllä ne on kaikki ollu joiltain osin erilaisia, et kyl jotain samaakin, mut erii myös, et haluutko niinku jokaisesta kuulla erikseen. Et ku niitä miähii on kuitenki mahtunu tohon neljääntoista vuoteen seittemän, jos siis lasketaan suhteet kestoltaan1-3 vee. Et jos keskiarvo halutaan tähän vetää niin sehän on 2v/marsu. No ton jälkeen sillä tulikin ne piparinkuvat silmiin, epäilen. Se sano, et kuule, hankitaanko porttikielto tänne Roskapankkiin. Mää että enny tiiä, onx järkee ja miten tännekki ny semmosen saa. Se sano et sen saa silleen, et alkaa harrastaa seksiä siinä pöydällä. Et hän oli kuulemma kerran tehny sen, ja saanu 4kk. No mää että en tod lähe tommosiin leikkeihin, son moido. Kyl on marsuilla otsaa. Kans yx spessu eli spesiaali yritys oli semmonen, et yks marsu sano mulle pupissa, et muista Erja kun me kohta suudellaan, että näiden mun huulien välissä on just viime yönä ollu pallit. Et pliis hyvät marsut, ei tolleen. Paitti kyl toi oli tosi ystävällistä kertoo niinku etukäteen. Miettikää jos oisinki pussanu sitä ja se ois maistunu pallilta.Hyi.

Mocen ka sit laskettiin, et kyl mekin vielä ehittäs. Niinku seukkaan tosi pitkään. Periaatteessa jos kuuskytvuotiaana löytää mielitietyn, nii siinhän voi helposti vielä parikytvuottaki seukkaa. Siin pitää vaan ottaa nuori mies, koska naisethan elää helposti kasikymppisiks, miehet kuolee nuorempina. Et tilastot ja järki käteen ja meil on kaikki mahikset. Mut ei voi ottaa ketä tahansa, tässon meijän vaatimukset, et jos tämmösii sattuu vaiks lukeen tätä plokii. Mocen tulevan miäs ja ÄLÄ OLE -lista:
-älä ole Idästä
-älä ole nelikymppinen pitkätukka(ne on Mocen mielestä epäilyttäviä)
-älä ole narkomaani/riippuvainen (työ,huume,netti,peli)
-älä pihtaa seksiä
-älä ärsytä
-älä ole angora-fetisti
-älä ole Roskapankin VIP-asiakas
JOS -lista:
-jos olet pitkätukkainen, ole paksutukkainen
-jos olet idästä, muuta
-jos et osaa keskustella aiheesta kuin aiheesta, opettele
-jos sinulla ei ole mielipiteitä, hanki niitä
OLE -lista
-hyvätapainen
-hyvä sängyssä
-hyvätuloinen
-hyvägeeninen
-hyvänhajuinen

Mun omat vaatimuksethan on paljon ehkä helpommat. Et ei oikeestaan muuta ku et älä ole hampuusi ja osta joskus vessapapruu. Et mullehan on käyny aikas usein nii,et miäs ilmottaa, et se ei osta vessapapruu, koska se ei käy kotona paskalla. Eli mun listat:
ÄLÄ -lista
-älä ole hampuusi
KÄY -lista
-käy kotona paskalla
-käy kaupassa ja osta veskipapruu