Moikkis! Kommenteissa oli kyselty Marsunharrastajat klubistamme. Tässä on virallinen lehdistötiedotteemme, rohkeasti vaan jättämään hakemuksia! Hakemukset käsitellään täysin luottamuksellisesti! Tee Eke

Marsunharrastajien Klubiin voi jättää vapaamuotoisia hakemuksia Helsinginkadun Pääkonttoriin. Kerro hakemuksessasi ikäsi, koulutuksesi ja aikeisempi marsukokemuksesi. Plussaa saa jokaisesta marsukokemuksesta, sekä lyhyistä että pitkistä marsukontakteista. Määrä ratkaisee, ei laatu. Plussaa saa myös, jos on ollut kontakteissa epäkelpoihin tai muuten outoihin/vaikeisiin marsuihin.

Kokouksissamme vaihdamme näitä kokemuksiamme, jaamme marsunhoito-ohjeita sekä vinkkejä hyvistä marsu-apajista eli saamme hyvää aineistoa työstää ja kehittää omaa marsutuntemustamme. Kerran kuussa katselemme myös valokuvia tapaamistamme marsuista ja annamme pisteitä. Tämä marsuraati on erittäin hauska ja antoisa tilaisuus, jossa analysoidaan myös jäsenten hyvinkin erilaisia marsu-mieltymyksiä. Autamme jäseniämme myös kadonneitten marsujen metsästyksessä, eli jos olet syystä tai toisesta kadottanut potentiaalin marsun, selvitämme joukolla marsun olinpaikan sekä muun toivomasi informaation.

Yksi teemoistamme ja tavoitteistamme on myös varoittaa jäseniämme. "Varo tätä marsua" -illoissa jaamme kuvia ja henkilötietoja niistä marsuista, joihin ei kannata sekaantua missään olosuhteissa. Tällaisia marsuja ovat esimerkiksi jo jonkun toisen omistuksessa olevat marsut.

Tarvittaessa järjestämme vakoilua, eli jos marsusi on alkanut käyttäytyä epäilyttävästi, jäsenistömme organisoi massiivisen vakoiluoperaation, jonka aikana selviää missä marsusi käy, mitä tekee ja kenen kanssa. Yksi suosituimmista palveluistamme on myös "marsu-ansa". Jos epäilet, että marsusi on valmis pettämään omistajaansa, valitaan joukostamme houkutuslintu, joka selvittää, kuinka läheisiin kontakteihin marsusi on valmis menemään muiden kuin sinun kanssasi.