267728.jpgTerppa. Hirvee tsäkä, löysin lehtirodesta aikas uuden Anna -lehden! Mut arvatkaa mitä. Vanhasen eksä Suussani kertoo täs lehes että hän on ala-asteella säästäny kaikki viikkorahansa ja keränny Tiimarista astiasarjaa. Semmosta josson kirsikan kuva. Tää Suussani on aatellu, et ompahan sit astiat valmiina, kun hän menee naimisiin. Siis toihan on tod epänormaalia. Mää luulen, et toi Suussani ois tarvinnu tsykiatria. Ei siis millään pahalla. Mut kyl se niin on, että normaalit lapset kerää hevosten kuvia. Taikka kiiltokuvia. Ei ne niinku aattele naimisiinmenoa. Esim mää keräsin lapsena kuolleita päästäisiä. Löysin niitä tosi paljon. Meijän pihan kissat puri päästäisiltä niskat poikki ja jätti sit maahan virumaan. Ehkä päästäiset on pahanmakusii kun ne ei kerran syöny niitä? No enivei, mää keräsin ne ja tein niille hautuumaan. Kauhee homma. Kaivaa kuopat, laittaa mullat ja kivet ja kukat ja tehhä ristit.

Ollaan mun yhen frendin Tupun ka mietitty, et missäköhän Kallion baareissa noi lääkärit käy? Kun Tupulle pitäs iskee lääkäri, koska siitä tulee ehkä lääkäri ittestäkin. Tosi siistii, esim jos tarvin saikkuu tai lääkkeitä. Kerran mää löysin Luksista kaks tulevaa lääkäriä. Kauhee läävä muuten toi Luks, mut mulloli siellä ilmasen viinan pileet. Pulloja ihan pirusti ja eiköhän muut sammu. Siel ei saanu nukkua, vaiks oli sohvat ja kaikki. No mää jäin yksin pullojen kera ja sit huomasin nää kaks ihanannäköstä poikaa ja pyysin auttaan niiden pullojen kans. No sit mää soitin heti Tupulle, kun kuulin et niistä tulee lääkäreitä, et tässois nyt kaks tyyppiä, nää on lääkäreitä viiden vuoden päästä! No Tupu et minkä ikäsii, mää et 21 ja 22. Tupu oli et hei, noi on aivan liian nuoria. Mää sanoin että onhan ne ny yhteensä 43, et ota molemmat. Mut se sano, ettei se jaksa kahta. No ei siin mittään, mää sit sanoin niille vaan et ilmotelkaa ku ootte lääkäreitä ni me tullaan sit vastaanotolle, jos on jotain vaivoja.

Tarmo Paarma on ehkä heltynyt ja ostaa mulle lasit, puhuin sen kans ja aloin itkeen tekoitkua, niin se autto. Toi tekoitku auttaa melkein missä vaan, esim kun Eila Hakala yrittää pakottaa mut kursseille, alan itkeen tekoitkua. Lähikaupassa puol vuotta kyselin yhtä piimää joka viikko, kun niil ei ollu just sitä parasta, ja aina kun ne sano et sitä ei oo, aloin itkeen tekoitkua. Kerran ne sit sanokin että sitä on, mutta mää aloin silti itkeen, kun olin niin tottunu tekeen niin. Oikeestaan ainoot kehen toi tekoitku ei auta, on portsarit. Jos ne sanoo et tänne ei pääse, niin ei auta edes tekoitkee. Mut ei siinä mitään menetä, jos kokeilee! Mut siis kaikki ei osaa tekoitkee, esim Pike, oon yrittäny opettaa sitä.<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />