Taas on meitsi niin kokenu! Mulloli oikeet sokkotreffit, sellaset et ei näe sitä treffattavaa never. Moccehan tekee myös semmosta, et se lähtee radalle sokkona, sitoo silmänsä. Sillon mukana semmonen valkonen keppi. Se on pölliny kattokaas yhestä Punavuoren kiinalaisesta noit syömätikkui (tsorit samalla syömäpuikkokadosta! Ne on menny hyvään tarkotukseen!) ja teipannu ne yhteen. Ku Mocce onny sitä mieltä, että se pyydystää seuraavan marsunsa pelkästään feromooneihinsa luottaen. Ja jos näkökyky on tallessa, ni se niinku latistaa feromoonien vaikutusta. Näin sanoo Mocce.

Enivei, ne treffit. Oottelin semmosta oranssi collegetakkista, se kundi siis ilmotti tollasen tuntomerkin. Vähän kyl epäilytti tommonen. Et kuka niinku tulee Stadiin kapakkiin oranssissa collegetakissa. Noi Mocce ja sen frenditkin tuli sinne pupiin, kun ne halus välttämättä tulla kyylään, et millanen tapaus liikkuu Helsingin yössä oranssissa collegetakissa. No siin me istuttiin kolme tuntii, ei nävy marsuu, ne treffit siis alko ysiltä. Mut sit, arvatkaa mitä. Vaihoin pupii ja puolilt öin tää college-marsu alkaa soittaan mun puhelimeen hulluna. Sit se pani mulle viestin et "Olenny nainen ja vastaa". Mää että suksi college-marsu perseeseen. Lauvantaina se sit soitti iltapäiväst ja pyys anteeks. Oli kuulemma sammunut. Huh, taas oli hyvä tsäkä meitsillä. Son parempi ettei tollasii hampuuseja tapaa laisin. Sanoin sit sille, et tollasesta saa satatuhatta miinusta. Et niitä ei voi niinku kääntää plussiks yhden ihmiselämän aikana. Täytyy vaan toivoo, ettei se never eksy kattoon tätä mun plokii. Sehän vois olla, et se ei koskaan pääsis yli siitä, kun se näkis mitä menetti.

Hampuuseistahan on monii eri versioita ja sit tuntomerkkejä myös. Yks varma merkki on tää pissaus- homma. Et jos kysymyksessä on kunnon hampuusi, ni kotona se pissaa aina pupi-illan jälkeen housut kii ja missä tahansa huoneessa. Mut sit julkisilla paikoilla, vaiks pupissa, se pissaa aina housut auki ja puolitangossa, mut se ei nosta niitä housuja ylös vaiks se tulee pois sieltä veskistä. Et niinku kotona housut pysyy ylhäällä ja pupis ne pysyy alhaalla.  

No lauvantai oli sit parempi päivä. Oon ehtiny niin moniin paikkoihin. Oiva Pistroon, Porthani-pupiin, Roskapankkiin, Tenkkaan, Pääkonttoriin, Lepakkomieheen, Iltakouluun. Toi on niinku reitti mun luota Sörkan metroasemalle. Sit Käpylään diskoon, Stadiin kahteen eri diskoon ja lopux Itäkeskukseen diskoon. Pike aina ihmettelee, et kuin mää ehin. Kun se ei viikonkaan aikana pääse ku Lepakkomieheen, Pääkonttoriin ja Tenkkaan. Eilen kävin kattoon ku Pike joi pissee. Ihan hyvältä näytti. Pike oottaa simona tota tipatonta tammikuuta. Se sano et sit on ihanaa ku voi lähtä vaikka Stadiin asti dokaan. Kun siel on tilaa sillon.

Mullois niinku upeeta kuvamatskuukin. Mut arvatkaa mitä. Johto hävöksis. Johto kamerasta tietsikkaan. Tai tiiän missä se on, siel jatkoilla jossa olin lauvantaina. Mut en tunne niitä tyyppei. Yx ihminen vois autta, pliis, tuokko mun johon Kitara-Petteri? Tää on hätähuuto! Mul ei oo manii ostaa uutta. Syyttäkää college-marsua, sen takii jouduin dokaan kaikki omat rahani. Eilen roudasin hulluna pulloja Alepaan, mut ei niist paljoo saa. Onnex on pikkujoulukausi. Voi kutsuu frendei kotiinsa ja pyytää niitä tiätty ottaan omat pullot, mieluiten ruskeita, ja sit niist saa ihan kivasti taas manii.