271471.jpg

Jos näette tätä miestä, kysykää, onko hänellä osuutta siihen asiaan, että linssini katosi!

Mystistä. Muistin vasta tänä aamuna, että olin lauvantaiyön jatkoilla, sunnuntaiaamu seveniltä vasta hiivin kotiin. Ei siin mitään, mut kun käyn tosi harvoin jatkoilla, korkeintaan kerran viikossa, niin on outoa, että unohin.

Kielo tuli morjenstaan mua eilen, tiätte varmaan minne. Mää oisin kyllä aivan pihalla noitten marsujen elikkäs miästen aivotuksista ilman Kieloo!

Kielo: Vi**u noi kaikki marsut haluu vaan piparii!

Eke: Siis täh? Ei multa vaan oo kukaan mitään piparii pyytäny?

Kielo: No hei kamoon! Eihän ne sitä ääneen sano. Mut sano mun sanoneen, ni piparin kuvat on silmissä ihan joka marsulla.

Eke: Siis kelpaaks niille ihan tavalliset kaupan piparit? En mää mitään ala ainakaan leipoon.

Kielo: Niille käy pipari kuin pipari. Kato jos sä et anna, ne hakee piparinsa muualta.

Eke: No kai niiltä sit saa jotain vastalahjaks, jos antaa piparii?

Kielo: Siinäpä se, kun ei voi tietää. Voi käydä niinkin, että saat pelkkää lämmintä kättä, jos sitäkään.

Eke: No kait sitä vois sit ehottaa, niinku etukäteen sopii, esim. et mää annan piparii, jos sää tiskaat. Taikka imuroit. Musta se ois reiluu.

Kielo: Niimpä. Mut järki täs lähtee, kato jos annat sitä pipariis ni oot piparinjakaja. Ja jos et anna, ni joku muu antaa. Et vi**u ihan sama mitä teet. Marsut vaan metsästää piparii ja maine kasvaa. Toista se on meikäläisillä. Ei sais olla piparinpihtaaja, mut ei sais myöskään antaa.

Eke: Tosi monimutkasta.

Kielo: Mut yhen neuvon mää sulle Eke annan, ihan ystävänä. Jos joku Marsu ikinä kysyy, et kuin monelle oot antanu piparii, ni vastaat NELJÄLLE. Vaiks oisit antanu sadalle, ni vastaus on neljä. Muista tää, ni pärjäät elämässä!

Mihin mää oisin joutunu, jos en ois tätäkään saanu tietää. Täytyy pitää mielessä toi numero neljä, ettei joudu vaikeuksiin. Pitää täs näin alkaa ottaan yhteyksii Kieloon, kun se näköjääns tietää pipareista. Mää nimittäin just huomasin lehessä semmosen leipomiskisan et "Kuvaa piparisi ja voita mahtavia palkintoja". Sit ne piparinkuvat pannaan nettiin ja niille saa antaa pisteitä. Kielo varmaan innostuu!