No niin Erja,
Olen nyt katsonut karttapalloani, tuijottanut tähtiä, lukenut kaikki vuoden horoskoopit, vilkaissut pornoa, tutkinut teekupin pohjat, opiskellut metrokarttaa, opetellut kiinaa, viritellyt antenneja ja ollut muutenkin herkistynein mielin tulevalle ja menneelle. Tässä on lopputulos. Normaalisti velottaisin 150 euroa mutta koska olen reilu ihminen, saat puoleen hintaan. Bonuksena mennyt vuosi. Maksa kun ehdit. Mocce.

ERJA KETTUSEN FENGTSUAALISFEROMONAALINEN TÄHTIKARTTA 2006-2007

<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

KALAT akselilla Hakaniemen tori - Sörnäisten metroasema

 Tämä kartta kertoo ihmisestä, jolla on vahva halu vaikuttaa, erottua joukosta ja ilmaista itseään ilman rajoituksia.(Lainasin tämän Marion Rungin astrologisesta kartasta, koska teissä on jotain samaa). Kuun
kierto Maan ympäri kestää 27 päivää. Erja Kettunen kiertää Lepakkomiehen, Tenkan, Roskapankin ja Pääkonttorin vain 23 minuutissa.

 Kaloilla on varsin vaiherikas vuosi takanaan. Kuu on ollut useimmiten puolitangossa tai lipputangon takana ja noussut mistä milloinkin, keväällä Lepakkomiehen takaa väärässä kulmassa suhteessa taksitolppaan ja Helsinginkadun Pääkonttoriin. Fengtsuaalisesti planeettojen suhde on ollut aurinkoon ja Lepakkomieheen nähden laskeva, minkä seurauksena viime kesä aiheutti useita Venuksen ja Marsin yhteentörmäyksiä Toisen Linjan tuntumassa. Vauhtia kiertoradalta ei ole kuintenkaan puuttunut; meno on ollut välillä niin kovaa, että radan ellipsi on alkanut muistuttaa mustaa aukkoa. Onneksi kalat ovat tottuneita uimareita.  

 Pluto-Uranus on ulottanut uteliaita sormiaan karttasi vahvimpaan huoneeseen, joutenolon huoneen rakkausnurkkaukseen. Nouseva merkkisi Rapu onkin ahkeroinut Venus-planeetalla, mutta koska Jupiter ei koskaan päässyt Tenkkaan asti, haaviin jäi yksi aurinkokuntamme suurimmista Plutoista, jonka kehä vetää enemmän maata kuin aurinkoa puoleensa. Kiertoradan pyhälle kolmiyhteys-akselille on myös ilmaantunut hämärästi Plutoa muistuttavia Alfa-Uranuksia, jotka singahtelevat radalta toiselle. Nouseva rapu on kuitenkin uutterasti saksinut näitä kiertoradalta eksyneitä sameita planeettoja elämästään. 

 Kaloille tärkeää elementtiä - vettä - on näkynyt lähinnä kylpyammeessa ja painajaisissa. Kuivalla maalla kalan ei kuitenkaan ole tarvinnut haukkoa, sillä kosteat paikat ovat kaloille ominaisinta liikkuma-alaa.
Tässä suhteessa fengtsuaalis-feromonaalisella tähtikartalla ei ole näkyvissä muutoksia. Päinvastoin, keväällä kun aurinko nousee oikeassa suhteessa Roskapankkiin ja etenkin sen terassiin nähden, kulminaatiopiste Sörnäisten metroaseman ja Flemarin välillä on lähes täydellinen, suorastaan infernaalinen, koska Aurinko on tuolloin Venuksessa ja Kalat nousevat pintaan. Aika on myös otollinen vaihtelulle ja poikkeaminen kiertoradalta ei ole pahitteeksi. Kuun kierto vaikuttaa feromonitasoihin ja niiden heilahtelu saattaa saada jopa astraalisia mittasuhteita. Horoskooppimerkeistä tulimerkeille kannattaa tehdä tuolloin tilaa asunnon rakkausnurkkaukseen, sillä vesimerkit yrittävät vain uida liiveihin ja ilmamerkkien päät leijuvat pilvissä.

 Astrologia opettaa, että kartan viimeisessä huoneessa sijaitseva planeetta edustaa jotain, jonka kautta ihmisen elämä saa mielekkyyttä. Kettusen kartalla tuo planeetta on individualistinen Uranus, joka saattaa olla muutoksen airut. Ja koska Kuun seisminen aktiivisuus on alkukesästä Maata huomattavasti voimakkaampaa, suuret lämpötilanvaihtelut saattavat laukaista suurehkoja vaginaalisia järistyksiä. Viimeistään keväällä Kalojen onkin syytä laskea verkkojaan vesille ja luottaa Venuksen ja Anuksen feromonaaliseen vetovoimaan.

 Erityinen varovaisuus on paikallaan vielä loppuvuonna, jolloin kaikki yksinäiset planeetat kokoontuvat Helsinginkadun kiertoradalle tähtien kannalta täysin vääriin asemiin.