268682.jpg

Tässon tämmönen valo yössä. Haluisin kotiin tollasia lanppuja, niin ois semmonen kodikkaampi olo. Paitti mullahan on upee lanppu keittiössä, se on toi raastin, semmonen tiiätte varmaan, jolla raastetaan esim porkkanoita. Semmonen vaan viritetään hehkulanpun päälle ja thäts it. Kaikki ei vaan tajuu sitäkään. No joo, mut yks asia on jääny kalvamaan. Kun piti keksii tolle nykyiselle Lepakkomiehelle nimi, niin tää Lepakkomieshän oli ton Lammen Jussin ehotus. Mää ehotin tota Putkimiestä, must se ois ollu niin paljon siistimpi. No sit toi Jussi sai lahjakortin sinne Lepandeerosiin, ja mää en saanu pissen pissee, vaiks mun ehotus oli kaikista paras. Epistä. Nythän siel pupis on joka paikas Lepakkomies -kuvia, niinkus nois lanpuis. Vähänkö ois siistii, kun se nimi ois Putkimies, ja sit siel ois tauluja ja lanppuja, joissa on putkien kuvia. Niin ja tietty miesten.

Sain pyydystettyä sunnuntain Hesarin. Siinoli Kemistä juttua. Mulhan on frendei Kemissä. Esittelen ne joskus. Toi Spiidihän sais tulla vähän useemmin kylään sieltä Kemistä just, kun se sammuu yleensä klo 22, ni siin jää sit se yhteinen aika vähiin. Kerran se meni suoraan junasta oksentamaan yhen hotellin vessan lattiakaivon tukkoon. Se on kyllä rankka se junamatka, melkeen yheksän tuntii. Et onneks noi lentolippujen hinnat on laskenu. Muuten toi Kemihän on kyllä käymisen arvonen paikka, silleen eksoottinen. Tos lehes just yks mies hyvin kertoo et kuin hevi se on se meininki. Se sanoo, et aamusin mennään Euromarkettiin hedelmäpelin luo, ja vaihetaan tärkeimmät kuulumiset  eli ketkä on kuollu ja ketkä tapettu.

Oon miettiny, et en mää viitti just nyt sanoo työvoimamuijalleni Eila Hakalalle, et aion vaihtaa sen. Joulu ja kaikki tulossa. Sille voi tulla pahamieli. Mää kysyin astrolooki Kuismalta, niin Kuisma sano, et on siinä yks vaihtoehto, et mää Kalana ja Eila Vaakana voidaan tulla toimeen. Eli mun tätyyy ny sanoo Eilalle, et sen on muututtava joustavammaks ja hyväksyttävä mut tällasena kuin olen. Sillä ehdolla me voidaan Eilan ka jatkaa niitä meijän sessioita siel työkkäris. Son moro ny tältä erää, mää lähen toimittaan pari askaa ja otan yhteyksiä Kieloon, Mocceen ja Pikeen. Et mikä niillon tänään pössis.