Vähän kiva, lähin aamul liikenteeseen metrol, ni eiköhän Zone Nikula tuijota sielt metroaseman seinältä meidee niinku tod vihasella ilmeellä. Mää tuijotin takas. Et nyssit näkee Zonee ihan joka päivä kun se kerran väijyy näköjääns asemien seiniltäki meidee.

Mitäköhän jäi ny sit käteen tästkin joulusta. Mul jäi vapina. Molempiin käsiin. Ja hirvee hiki taas koko ajan. 3.5 kiloo oli tippunu paino. Elikkäs melkeen kilo per päivä. Et jos joku teist haluu esim laihtuu 30 kiloo, ni voin laatii noist mun neljäst päiväst ruoka plus juomapäiväkirjan ja sit jos sitä noudattaa kuukauden, ni sen jälkeen on 30 kiloo tippunu ihan suitsait tosta vaan.

Ja sit tiätty uutta tietoo Joulupukista, nähtiin Tupun ka siel Nosturis alaston joulupukki ja miettikää, et sil oli noi alakerran piuhat ihan mustii! Meide on aina luullu, et noi häpykarvat ois saman värisii ku parta. ja just silleen, et jos mulle kasvas esim parta, se ois saman värinen kuin mun piuhat. Vaan ei voi näköjääns tietää. Et aikas epävarma olo tuli noist pukin karvoista.

Välipäivät. Alkaa pelkkä nimikin ahistaa. Kaikki asiat, jois on sana VÄLI pitäs kieltää. VÄLI VÄLI VÄLI. TyönVÄLItystoimisto. EhkäisyVÄLIneet. JiiÄn ee.